ferdigheter med fullfarge LED-skjerm

I den daglige bruken av full-farge LED-skjermen, hvis noen problemer kan bli lagt merke til og noen misforståelser kan unngås, vil det være mer gunstig for å forlenge levetiden til full-farge LED-skjermen, og ytterligere sikre holdbarheten og påliteligheten av full-farge LED display i bruk sex.Følgende er vedlikeholdstipsene for vanlige fullfarge LED-skjermer:

1. Fullfarge LED-skjermkontrolldatamaskinen og annet relatert utstyr bør plasseres i et luftkondisjonert og støvete rom for å sikre ventilasjon, varmeavledning og stabil drift av datamaskinen.Den må ha stabil strømforsyning og god jordingsbeskyttelse, og den kan ikke brukes under strenge naturforhold, spesielt tordenvær.

2. Bruk av vann, jernpulver og andre ledende metallprodukter er forbudt for fullfarge LED-skjermer.Fullfarge LED-skjermen bør plasseres i et miljø med lite støv så mye som mulig.Støv påvirker skjermeffekten, for mye støv vil skade kretsen.Hvis det kommer vann inn av en eller annen grunn, må du slå av strømmen umiddelbart og kontakte vedlikeholdspersonell til LED-skjermen i full farge er tørr.

3. Full-farge LED-skjermen bør ikke plasseres i helhvitt, helrødt, helgrønt, helblått og andre fullsterke bilder i lang tid, for å unngå overdreven strøm, overdreven oppvarming av strømforsyning, skade på LED-pæren, og påvirke levetiden til skjermen.Vennligst ikke demonter eller skjøter skjermen!Overflaten på den store skjermen til full-farge LED-skjermen kan tørkes av med alkohol eller med en børste eller støvsuger i stedet for direkte å bruke en fuktig klut.

4. Den normale driften og linjetapet til fullfarge LED-skjermen bør kontrolleres regelmessig.Hvis det er en feil, bør den skiftes ut i tide, og hvis kretsen er skadet, bør den repareres eller skiftes ut i tide.Ikke-profesjonelle har ikke lov til å berøre den interne kretsen til skjermen for å unngå elektrisk støt eller skade kretsen til fullfarge LED-skjermen;hvis det er et problem, vennligst sjekk og reparer det av en profesjonell.


Innleggstid: Nov-02-2021
WhatsApp nettprat!